Zdravé banánové lievance videorecept

petko3621 - fotkapetko3621, 30. apríla 2015

Recept je z internetu - zdravé raňajky

12
porcií
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava
Zdravé banánové lievance (videorecept)
Foto: petko3621

Suroviny

4 ks
1 ks
1/2 hrnčeka (mleté)
1 PL




Postup

  1. 1

    Recept je opísaný vo videu.

Diskusia k receptu

elena
Neviem, prečo každý teraz preferuje kokosový olej. Je to skrátka IN. Jeho používaním podporujeme ničenie dažďových pralesov. Lebo kvôli
zakladaniu nových a nových palmových plantáží sa vyrubujú a klčujú, pália pôvodné porasty. Recept je fajn, možno ho vyskúšam. Doporučujem miešať cesto drevenou varechou - alebo umelohmotnou,
škriabanie vidličkou a kov misky je nezdravé. To je ale vecou každej gazdinky.
evanaaa
Arašidové maslo síce nemám, ale myslím, že sa dá aj bez neho. A čo sa

týka kokosového oleja, beriem to tak isto, ako sa píše aj o iných tukoch, margarínoch, každý píše o inom - jeden o škodlivosti živočíšnych tukov ( maslo, masť....), iný ich znovu vracia do našich kuchýň a menej hodnotí oleje.....ak by sme to mai brať v úvahu, tak by sme stále tápali, čo vlastne použiť, a čo je zdravšie......
notakja
Kokosovy olej je vhodny na varenie, pretoze ma vysoky bod prepalenia.

Tieto bananove lievance mozu byt dobre na sladke ranajky.
motyka
Prečo sú tu tie lievance ešte stále na stránke? Veď sú tu už viac ako mesiac. Redakcia - ešte to nestačilo?
petko3621
@motyka , akože neviem o čo vám ide, prečo by tu nemohli byť ? keď to ľudia čítajú/pozerajú ? toto je stránka kde sa po 2 týždňoch mažú recepty ?
martab
Mne vyhovuje, ze sa recepty nemazu. Casto tu prezeram a som rada, ked najdem nieco mnamkove aj z predchadzujucich rokov.
A tieto bananove lievance si urcite urobim...
motyka
Ja nemám nič proti receptu. Aj keď osobne ho robiť nebudem. Ale sú tu uvádzané mnohé oveľa lepšie recepty a už na hlavnej stránke nie sú po pár dňoch, niektoré aj po týždni. Tak neviem prečo je tento tu už od 30.4. Nezdá sa mi až taký zázračný, aby mal mať takéto privilégium. Však pozrieť si ho môžu tí čo chcú aj na vašej stránke petko 3621. Nemyslím to v zlom. Ale mne by toto osobne vadilo, oproti ostatným varecháčom a varecháčkam, ktorým recepty "zmiznú". Preto som takto reagovala.
za pár dní.
1x ampara
viera1
@motyka asi preto,že je to videorecept a ostatných 10 receptov je tu od toho istého autora.Recept sa prestane ukazovať (nestratí sa),až keď niekto pridá do tejto kategórie novší recept.
petko3621
@motyka , to že sa Vám nepáči môj recept to nie je vonkoncom môj problém, ani to že pre Vás sú iné recepty lepšie. Každý nech si hľadá čo potrebuje. Keď máte podobné pripomienky píšte ich priamo do "redakcie" varecha.sk a nie do komentárov.
redenc
1 banán + 1 vajce, vidlička alebo mixér, olej aký bežne používame
vrabcek1939ivuska
elena dosť si to pletiete kvôli kokosovému oleju sa nič nerúbe.. dažďové pralesy sa ničia kvôli palmovému oleju čo je niečo úplne iné..
používateľ nemá avatar
jma
jma
Dostali sme banany a velmi sa u nas neminaju, tak som hladala nejaky prakticky recept. Vybrala som si tento. Ja som dala len 3 banany a na zahustenie som pouzila okrem vlociek aj psenicne otruby. Deti si na to dali biely jogurt a granko a su veeelmi spokojne. Recept si mam vraj ulozit :-). 1*




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia