Koláč Tuti Fruti

matus113 - fotkamatus113, 30. novembra 2009
Koláč Tuti Fruti
Foto: Matus113

Tuti Fruti vynikajúci.

4
porcie
45 minút
príprava
20 minút
na 170 °C

Suroviny

250 g
250 g
2 ks
1 ks
2 ks
3 PL
1 balíček
1 balíček
2 balíčky
1 l
2 ks




Postup

  1. 1

    250 g polohrubej múky zmiešame s 250 g práškového cukru, pridáme dve vajíčka, jednu celú šľahačku a jeden prášok do pečiva. Cesto vymiešame čo najviac do hladka. Plech vymastíme Herou a posypeme polohrubou múkou. Cesto vylejeme na plech. Necháme piecť pri 170 stupňoch približne 20 min..

  2. 2

    Dve kelímkové smotany zmiešame s 3 lyžičkami práškového cukru. Potom zmiešame šľahačku s vanilkovým cukrom a stužovačom do šľahačky a rozmixujeme. Do kyslej smotany jemne vmiešame vyšľahanú šľahačku. Plnku dáme na pripravené cesto a rovnomerne rozotrieme.

  3. 3

    Puding FRUTTINA pripravíme podľa návodu na vrecku. Zmes necháme trochu vychladnúť a nalejeme na plech. Dáme do chladničky na celú noc.

Diskusia k receptu

Vymazať
matus113
Vola sa Frutina a my sme ho kupili v Tescu... a existuju ceresnovy a marhulovy, na kolac sme v tomto recepte pouzili ten cresnovy, ale da sa pouzit aj marhulovy len kolac bude vyzerat oranzovo...
Vymazať
amexa
dakujem za odpoved...tak asi som pozerala zle tesco :( skusim inde... uplne najviac ma tento kolacik laka :)
Vymazať
amexa
:) po dvoch mesiacoch patrania som zistila ze ho maju jedine v petrzalskom tescu :) ale konecne mozem ist piect
Vymazať
zlota1
pre amexa:kludne zoberte obycajny vanilkovy puding a miesto mlieka dajte pol litra kompotovej stavy,alebo dzus,bude to to iste))
Vymazať
tica
kedže som u nás nemohla zohnať puding frutinu tak som použila miesto nej zlatý klas primiešala som do neho čerešňový sirup a aby to malo peknú červenú farbu tak som pridala červené potravinárske farbivo




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia