Koláč Tuti Fruti
Autor receptu: matus113
Tuti Fruti vynikajúci.
4 porcie |
45 minút príprava |
20 minút na 170 °C |
Postup- 250 g polohrubej múky zmiešame s 250 g práškového cukru, pridáme dve vajíčka, jednu celú šľahačku a jeden prášok do pečiva. Cesto vymiešame čo najviac do hladka. Plech vymastíme Herou a posypeme polohrubou múkou. Cesto vylejeme na plech. Necháme piecť pri 170 stupňoch približne 20 min..
- Dve kelímkové smotany zmiešame s 3 lyžičkami práškového cukru. Potom zmiešame šľahačku s vanilkovým cukrom a stužovačom do šľahačky a rozmixujeme. Do kyslej smotany jemne vmiešame vyšľahanú šľahačku. Plnku dáme na pripravené cesto a rovnomerne rozotrieme.
- Puding FRUTTINA pripravíme podľa návodu na vrecku. Zmes necháme trochu vychladnúť a nalejeme na plech.
Dáme do chladničky na celú noc.
|