Koláč Tuti Fruti

Autor receptu: matus113

Tuti Fruti vynikajúci.

4
porcie
45 minút
príprava
20 minút
na 170 °C

Postup

  1. 250 g polohrubej múky zmiešame s 250 g práškového cukru, pridáme dve vajíčka, jednu celú šľahačku a jeden prášok do pečiva. Cesto vymiešame čo najviac do hladka. Plech vymastíme Herou a posypeme polohrubou múkou. Cesto vylejeme na plech. Necháme piecť pri 170 stupňoch približne 20 min..
  2. Dve kelímkové smotany zmiešame s 3 lyžičkami práškového cukru. Potom zmiešame šľahačku s vanilkovým cukrom a stužovačom do šľahačky a rozmixujeme. Do kyslej smotany jemne vmiešame vyšľahanú šľahačku. Plnku dáme na pripravené cesto a rovnomerne rozotrieme.
  3. Puding FRUTTINA pripravíme podľa návodu na vrecku. Zmes necháme trochu vychladnúť a nalejeme na plech. Dáme do chladničky na celú noc.