SÚŤAŽ na máj:
Pridajte svoj skvelý recept a vyhrajte

Redakcia Varecha.sk, 6. mája 2019 o 15:00

Pridajte svoj overený recept aj s fotografiou na našu stránku Varecha.sk. Ak sa umiestni v tridsiatke najobľúbenejších, máte šancu získať praktický plech na pečenie a pekné knihy.

Foto: Shutterstock


Aj v májovom kole našej pravidelnej mesačnej súťaže čakáme na vaše skvelé recepty. Pridajte na Varecha.sk nový recept aj s fotografiou, ak sa váš recept dostane do tridsiatky najobľúbenejších, máte šancu vyhrať, tentoraz okrem pekných kníh aj praktický plech na pečenie s krytom s rukoväťami, ktorý je ideálny na prenášanie.

Do májového kola súťaže automaticky zaradíme každý nový recept aj s fotografiou pripraveného jedla pridaný na náš portál Varecha.sk v termíne od 1. do 31. mája 2019. Po skončení súťaže zostavíme rebríček 30 receptov, ktoré si naši užívatelia najviac ukladali do svojich kuchárskych kníh. Z nich potom vyžrebujeme 3 recepty, ktorých autorov odmeníme hodnotnými cenami.

O čo hráte v májovom kole našej súťaže?





1. cena

Plech Berlinger Haus s prenosným krytom a kniha 77 tradičných receptov






2. cena

Kniha S Anetou a Janicou – Čo na srdci, to na jazyku





3. cena

Kniha Všetky farby smoothie




Aj v máji sa tešíme na všetky skvelé recepty!


Pravidlá súťaže


  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a. s. , Bratislava, vydavateľ
    denníka Pravda a prevádzkovateľ
    Varecha.sk.


  • Súťaž začína 1. mája 2019 o 0:00 hodine a končí 31. mája 2019 o 23:59 hodine, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.


  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.


  • Po skončení súťaže bude na Varecha.sk zverejnený rebríček 30 receptov s fotografiou, podľa poradia, v akom boli počas trvania súťaže najviac ukladané do kuchárskych kníh užívateľov Varecha.sk. Z týchto 30 receptov budú vyžrebované 3, ktorých autori získajú výherné ceny uvedené vyššie.


  • Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.


  • Rebríček 30 najúspešnejších receptov a vyžrebované recepty zverejníme na Varecha.sk najneskôr 7. júna 2019. Autorov vyžrebovaných receptov budeme kontaktovať na e-mailových adresách, ktoré uviedli pri registrácii na Varecha.sk.


  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.


  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.


  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.


  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.


  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.

  • Identifikačné údaje prevádzkovateľa: P E R E X , a. s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313 (ďalej ako Usporiadateľ)

  • Identifikačné údaje sprostredkovateľa: ABAFFY DESIGN, s.r.o., Tallerova 4, 81102 Bratislava, IČO: 44753772


  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.





  • Spracovanie osobných údajov:

  • Účel spracúvania osobných údajov: evidencia účastníkov súťaže o Najlepšie recepty mesiaca za účelom losovania a rozposielania výhier

  • Zoznam osobných údajov:


    • nickname / prezývka – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk

    • e-mailová adresa

    • u autorov vyžrebovaných receptov - meno, priezvisko, adresa a číslo telefónu



  • P E R E X, a.s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313,
    spracováva Vami vyššie poskytnuté osobné údaje za účelom usporiadania a
    vyhodnotenia súťaže Najlepšie recepty mesiaca. Vaše osobné údaje budú vymazané najneskôr po
    vyhodnotení hlasovania a vyhlásení výhercov súťaže, pokiaľ neexistujú iné
    zákonné lehoty na uchovávanie údajov. Máte právo Vami daný súhlas odvolať a
    Vaše údaje budú bezodkladne vymazané. Ďalšia účasť na hlasovaní a v súťaži
    v tomto prípade nie je možná. Odvolať súhlas môžete e-mailom na adresu
    zodpovednej osoby Peter Šonkol, dpo@perex.sk alebo listom adresovaným
    usporiadateľovi.
    Máte právo požadovať prístup, opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania a
    namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj právo na prenosnosť osobných
    údajov a právo podať návrh na začatie konania podľa § 100 Zákona č. 18/2018
    Z. z..

  • Účastník súťaže/dotknutá osoba potvrdzuje a ručí za správnosť poskytnutých údajov.

  • Okruh príjemcov: subjekty, ktoré si zobrazia patričné webové stránky portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk.


Komentáre k článku:
  • chrobaktruhlik - fotkaChrobaktruhlik 8. mája 2019 o 18:25

    ZNOJEMSKY GULAS

    3 veľké cibule
    bravčová masť
    2 lyžičky gulášového korenia
    3 lyžičky mletej sladkej papriky
    1 lyžička údenej mletej papriky
    1 kilo bravčového pliecka
    soľ
    2 lyžičky mleté čierne korenie
    3 lyžičky drvenej rasce
    1 lyžička estragónu
    3 lyžičky jemného kečupu
    2 lyžičky dijonskej horčice
    trocha worchestru
    voda
    5 strúčikov cesnaku
    6 kyslých uhoriek bez nálevu
    nálev z uhoriek podľa potreby

    V hrnci orestujeme cibuľu na bravčovej masti dohneda, pridáme všetky mleté papriky a gulášové korenie. Podlejeme vodou, dáme pliecko premiešame, dochutíme soľou korením rascou a estragónom. Pridáme horčicu, kečup, zastrekneme worchestrom. Podľa potreby dolievame vodou. Varíme domäkka, pred koncom dáme prelisovaný cesnak a nadrobno nakrájané kyslé uhorky. Krátko povaríme a podávame. Komu je málo môže dochutiť nálevom z uhoriek podľa chuti. Dobrú chuť!
    @zareaguj


Pridaj komentár
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist