Mexické čili od používateľa sneica
Granatiersky pochod z parného hrnca od používateľa bibia1
Čoko-orechovo-hruškový koláčik od používateľa Nikola166
Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.
Pôvodný text článku:
Stačí do stredy 14. septembra 2011 pridať vlastný fotorecept na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme tri, ktorých autori vyhrajú Rýchlovarnú kanvicu EEWA5120.
Hráte o 3 x Rýchlovarnú kanvicu EEWA5120
Nezabudnite preto keď budete niečo kuchtiť, mať nachystaný fotoaparát alebo mobil s foťákom a celý postup dôkladne zdokumentovať. Čím viac receptov pridáte, tým väčšia bude vaša šanca na výhru.
Pri vkladaní receptu napíšte k jeho názvu do zátvorky „fotorecept“. Každý takto označený recept bude zaradený do tejto súťaže. Dôležitým kritériom pri rozhodovaní o výhercoch bude aj správne pridaný recept, čo znamená že budú správne vyplnené všetky kolónky v postupe pri ukladaní receptu a takisto pridelené zodpovedajúce tagy (napr. že ide o bezmäsité, jarné jedlo, z francúzskej kuchyne atď.).
Pomocníčka, s ktorou zvládnete aj mínusové teploty
Leto sa pomaly končí a čím ďalej, tým častejšie vás bude ráno zobúdzať chladnejšie počasie. Počas jesenných a zimných mesiacov nie je nič lepšie, než začať deň šálkou horúceho čaju, ktorý vás zahreje a dodá vám energiu. Na to poslúži najlepšie šikovná rýchlovarná kanvica, v ktorej voda zovrie doslova za pár chvíľ.
Atraktívna rýchlovarná kanvica Electrolux EEWA5120 je vyrobená z ušľachtilej ocele, so skrytým výhrevným telesom a objemom 1,5 litra. Má zabezpečenú ochranu proti spusteniu naprázdno, rovnako ako aj automatické vypnutie pri dosiahnutí vami požadovanej teploty ohrevu vody. Otočná bezkáblová základňa 360 ° znamená, že môžete kanvicu položiť do podstavca pod ľubovoľným uhlom, pravou či ľavou rukou – vždy zostane na svojom mieste. Kanvica má príkon 2 400 W a vašu kuchyňu môže zdobiť už za 41,90 eur.
Bližšie informácie nájdete na www.electrolux.sk. Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže
Diskusia k článku