z vydavateľstva IKAR.
Milovníci lahodného moku, táto kniha je presne pre vás. Stane sa vašou sprievodkyňou a radkyňou vo svete vína. Vďaka nej zistíte, ako sa víno dostalo na naše územie, ako sa vyrába, ako sa degustuje, aké má vône, vzhľad a chute. Kniha vám poradí, ako sa víno podáva a ktoré druhy, na ako dlho a akým spôsobom možno uskladniť. V publikácii Vademecum o víne však nájdete aj informácie o vyše 110 druhoch syrov a ich snúbení s vhodným vínom, zaujímavosti o našich odrodách a ich gastronomickej charakteristike a prirodzene, všetko dôležité o viac ako 110 zahraničných vínach. A k tomu dva slovníky, aby ste rozumeli reči vinárov a zahraničných etikiet.
Výsledky súťaže z minulého týždňa o knihu Kuchárka pre alergikov:
Zvíťazili tieto recepty:
Domáce torteliny v paradajkovej omáčke... od používateľa alexdidi
Vajcová polievka na kyslo od používateľa janazjarku
Čardášové hovädzie ragú od používateľa tajnickas
Všetkým výhercom gratulujeme, súťažiacim ďakujeme za účasť a tešíme sa na ďalšie súťaže s vašimi krásnymi receptami!
Zoznam všetkých súťaží
Pravidlá súťaže
Diskusia k článku