Keď som bola mladá a začínajúca kuchárka prišiel mi do ruky tento recept. Skúsila som a odvtedy ho robievam, ak má prísť návšteva, prípadne Zobraziť celý popisKeď som bola mladá a začínajúca kuchárka prišiel mi do ruky tento recept. Skúsila som a odvtedy ho robievam, ak má prísť návšteva, prípadne na rôzne oslavy. Vyskúšajte.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčové mäso zomelieme, tiež zomelieme aj syr. Pridáme soľ, mleté čierne korenie, 4 vajíčka a všetko spolu dobre zmiesime. Vyformujeme do tehly, ktorú necháme stáť v chlade aspoň 14 hodín. Potom nakrájame z tehly rezne, obaľujeme ich v cestíčku a pomaly vyprážame. Ako príloha sa hodí zemiakový šalát ( môže byť aj majonézový ).
Diskusia k receptu