Žlté cestoviny

dadecova - fotkadadecova, 19. februára 2013
Žlté cestoviny
Foto: dadecova

dačo rýchle :)

10 minút minút
príprava
20 minút minút
tepelná úprava

Suroviny

podľa chuti




Postup

  1. 1

    Maslo sa rozpustí, dáme nakrájaný pór a hríby podusíme. Osolíme, o vegetujeme, okoreníme. Pridáme smotanu, pretlačený cesnak a necháme prevret. Ja som to dala na cestoviny ale viem si to predstaviť aj z ryžou :)

    Žlté cestoviny   - obrázok 1

Diskusia k receptu

kattija
Mnamkyyyy toto by som si veru dala skoda ze nemam momentalne doma hruby....
monniee
Ja by som tu vegetu kazdemu vyhodila...strasne "korenie".
Inak cestovinky vyzeraju suprovo :) A tie hribiky..mnam!
gordonko
@monniee prečo chceš zasahovať do našej volby či dame , alebo nedáme vegetu.... Ty si ju nedaj ked nechceš ja ju mám rád v niektorých jedlách
monniee
@gordonko , ja si ju určite nedám :) Podľa mňa je to korenie starej školy, ktoré bude aj tak časom vytlačené + každé jedlo s vegetou chutí na jedno kopyto, zabíja chute surovín. Ale máš pravdu, je to len môj subjektívny názor, nech si každý sype vegetu kam len chce, v akomkoľvek množstve.
pivonka
Je to výborné! Práve som to mala na obed, veľmi som si pochutila. Výborný recept.
dadecova
som veľmi rada že sa vám páči a aj chutí :) dakujem
a k tej vegete, 100 ľudí sto chutí...
athelasil
fíha to vyzerá výborne :) ukladám do kk a teším sa keď vyskúšam :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia