Tie najlepšie recepty z Varechy priamo do vášho mailu.
Suroviny
(Hellmans)
Postup
1
Uvarené zemiaky v šupke ošupíme a nakrájame nadrobno. Tak isto aj vajíčka a uhorky. Pridáme hrášok s mrkvou. Majonézu, horčicu, šťavu z uhoriek - všetko podľa chuti.
repkový lecitín je problém... teplota rozpúšťania je 45 stupňov celzia, organizmus si z tukom tohto druhu nedokáže poradiť / jedna z hlavných zložiek kupenských majonéz... v minulosti som spolupracoval pri výrobe a vývoji dressingov a verte mi, keby ste boli pri tom, tak by ste to už v živote nedali do úst... vyskúšajte domácu vaječnú majonézu a inú už nebudete chcieť
domaca majoneza nema chybu....chut sa da prisposobit k tomu,naco ju pouzijeme...taka tatarska k vyprazanemu syru " ako za starych cias "sa uz neda kupit
Diskusia k receptu