Foto: stefanm
Úvodné foto vyzerá akoby toto jedlo už bolo raz zjedene ale napriek tomu si tento recept otvorte . Pretože sa pomaly blíži čas nových Zobraziť celý popisÚvodné foto vyzerá akoby toto jedlo už bolo raz zjedene ale napriek tomu si tento recept otvorte . Pretože sa pomaly blíži čas nových zemiakov dozviete sa v ňom ako ich čistím ja .
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na čistenie nových zemiakov používam tento prístroj a som ...
-
2
... s ním veľmi spokojný . Za štyri , päť minút krásne a bez námahy očisti zemiaky .
-
5
Potom ich už len pokrájame na menšie kúsky a dáme variť do posolenéj vody s bobkovým listom . Keď sú do polpvice uvarené pridáme k ním sterilizované fazuľku a dovaríme . Ja som použil doma nakladanu ročník 2012 .
-
6
Zahustíme v smotane rozmiešanou múkou a dochutíme nadrobno nakrájanou žihľavou .
-
7
...
-
8
Podával som prívarok s dusenými bravčovými kockami a domácim chlebom , ale stačí aj s nejakou opečenou klobáskou alebo vajíčkom . Chutia Božský.
Diskusia k receptu