Foto: danculka
Príloha je dominantná v tomto recepte,kľudne môžete použiť mäsko aj na prírodno,,,,
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1OOOg |
|
podľa svojej chuti |
|
125g |
|
2ks |
|
2dl ,strúhaný najemno |
|
7 ks |
|
podľa potreby (múka,vajce,strúhanka) |
|
podľa potreby trošku |
|
Postup
-
1
Porcovala som mäsko,tak som pripravila na vyprážanie spodné kuracie stehná,nasolila som ich a obalila v troj obale...
-
2
múka, vajce ,strúhanka a trošku mlieka a vypražila som ich...
-
3
vyprážala som pod pokrievkou,aby sa mäsko prepražilo....
-
4
potom som dala variť ošúpané zemiaky s troškou soli,,,a pripravila som si tortové oplátky na rolky prerezala som ich na polovicu,čiže sme dostali 4 ks...
-
5
uvarené zemiaky potlačíme a rozmixujeme s maslom a kvapkou mlieka,kaša mesmie byť veľmi najemno vyšľahaná,horúcu dáme na oplátku do stredu dáme cvikľu z pohára/zavarenú/...
-
6
a už odmäknutú oplátku zrolujeme do valca...
-
7
každú rozkrojíme na tri kusy a podávame...
-
8
DOBRÚ CHUŤ!
Diskusia k receptu