Zemiakové pirohy so syrom a s klobásou
Boris Markovič
šéfcukrár hotela Park v Piešťanoch, 6. februára 2015
šéfcukrár hotela Park v Piešťanoch, 6. februára 2015

Foto: Robert Hüttner
10
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky uvaríme, očistíme a nastrúhame najemno. Pridáme múku, celé vajíčko, soľ a vypracujeme jemné cesto.
- 2
Na pomúčenej doske cesto vyvaľkáme, vykrojíme kruhy, naplníme na kocky nakrájaným syrom a klobásou. Preložíme na polovičku, okraje pritlačíme a dáme vyprážať do horúceho oleja.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu