Zemiakové kolieska s ovčím syrom
Jozef Hromják
šéfkuchár reštaurácie Olive Tree v Košiciach, 16. júla 2013
šéfkuchár reštaurácie Olive Tree v Košiciach, 16. júla 2013

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky kefkou umyjeme pod tečúcou vodou. Nakrájame ich na tenké plátky a na hladkom nenamastenom grile pečieme z oboch strán do zlatohneda.
- 2
Ugrilované zemiaky osolíme, okoreníme, posypeme medvedím cesnakom a polejeme olivovým olejom
- 3
Podávame so syrom ako vlažný šalát alebo s kúskom grilovanej ryby.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu