Zemiaková torta s baklažánom, hubami a syrovo-cibuľovou krustou
Foto: georgess
Vhodná ako prediedlo, či príloha...
2
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
18 minút
na 185 °C
na 185 °C
Postup
-
1
Zemiaky uvaríme v osolenej vode. Tie vložíme do blendra, pridáme žltok, olivový olej, kukuričný škrob, soľ a čierne korenie. Všetko dokladne zmixujeme.
- 2
Baklažán a huby nakrájame na kocky. Ochtíme soľou, čiernym korením a muškatovým orechom a opražíme na oleji.
- 3
Obe masy premiešame. Vložíme do vymastenej forma na muffiny do rúry rozohriatej na 185 °C na 10 minút. Nakoniec dáme na torty syr a jarnú cibuľku a grilujeme zvrchu 3 minúty.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Nesmekam, jsem zena a cepice mi neslusej, ale i ve svem veku se hluboce sklanim !
Krome toho i recept je moc pekny. Je v poradi, diky za nej. Ovsem fotku pak nepridam, vedle tve by se krcila jako chudinka :-)