Foto: marianne
Nemali sme, ani nepamatam.Recept tu davam aj koli dcere,ospravedlnujem sa,ze je tu 125x:-DDD
1 plech
porcia
porcia
20 minút
príprava
príprava
40 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
V tomto bode podvadzam,nebudem ich struhat ani za zivy svet,vzdy som cela dodrhnuta az do krve,neviem to.Takze stara,dobrucka 20 rocna ETA,ktoru mam na tento ucel to poriesi.
-
2
Pridame sol,vajce,cesnak rozotrety,majoran,mlieko a muku.
-
3
Vsetko premiesame,rozotrieme na dobre vymasteny plech na hrubku asi 1 cm.
-
4
A v horucej rure upecieme do ruzova.Hotove potrieme maslom a nakrajame na stvorce.
má aj pokračovanie?
Ja mam harulu najradsej ako placky v tvojom prevedi @marianne69 s tou malou zmenou. Vborne za kazdeho pocasia a naviac prave Slovenske jedlo, ktore zboznujeme a ucime na to aj vnucikov. Vzdy TU privitam prave taketo recepty.
tá pec už chýba,aby boli tak dokonalé...