Gaštany sa ešte nájdu, možno kde-tu aj zabudnutá zelená rajčina v skleníku, či taká, ktorú ste si nechali dozrievať dnu. Kombinácia je zvláštna, ale Zobraziť celý popisGaštany sa ešte nájdu, možno kde-tu aj zabudnutá zelená rajčina v skleníku, či taká, ktorú ste si nechali dozrievať dnu. Kombinácia je zvláštna, ale jediteľná, gaštany chuť spríjemňujú, paprika dodá pikantnosti, ktorá u mňa väčšinou nesmie chýbať.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Gaštany narežeme do kríža, upečieme /cca 12 minút pri 170°C/ a rozdrobíme.
- 2
Cesnak, papriku a rajčinu rozkrájame na drobné kúsky.
- 3
Rozohrejeme maslo a minútku oprážame na ňom cesnak, potom pridáme papriku a po minútke rajčinu. Okoreníme a za miešania necháme mierne zvädnúť.
- 4
Pridáme umytú, odtečenú ryžu, premiešame a po 2 minútach podlejeme predhriatou vodou, osolíme a uvaríme.
- 5
Nakoniec posypeme pečenými gaštanmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu