Zeleninové lievance pod hubovým ragú

Radoslav Pádej
šéfkuchár hotela Turiec v Martine, 5. júla 2011
Zeleninové lievance pod hubovým ragú
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

250 g
2 ks
100 g
100 ml
10 g
200 g, čerstvé
20 g
20 g
100 g
100 g
75 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zeleninu nakrájame na kocky a obvaríme v osolenej vode.

  2. 2

    Do misky si dáme žĺtky a trochu soli a vymiešame. Pridáme múku rozmiešanú s trochou prášku do pečiva. Nakoniec pridáme uvarenú zeleninu a zmiešame.

  3. 3

    Na panvici na dolky pečieme malé zeleninové lievance, ktoré otáčame z oboch strán do zlata.

  4. 4

    Nakrájané huby restujeme na troche oleja a nadrobno nakrájanej cibuľke. Ochutíme soľou, korením a strúhaným cesnakom.

Diskusia k receptu