Zeleninové lievance pod hubovým ragú
Radoslav Pádej
šéfkuchár hotela Turiec v Martine, 5. júla 2011
šéfkuchár hotela Turiec v Martine, 5. júla 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Zeleninu nakrájame na kocky a obvaríme v osolenej vode.
- 2
Do misky si dáme žĺtky a trochu soli a vymiešame. Pridáme múku rozmiešanú s trochou prášku do pečiva. Nakoniec pridáme uvarenú zeleninu a zmiešame.
- 3
Na panvici na dolky pečieme malé zeleninové lievance, ktoré otáčame z oboch strán do zlata.
- 4
Nakrájané huby restujeme na troche oleja a nadrobno nakrájanej cibuľke. Ochutíme soľou, korením a strúhaným cesnakom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu