Zeleninová roláda s nivovou omáčkou
Ján Králik
šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 16. septembra 2012
šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 16. septembra 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
6
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvarené zemiaky zomelieme, pridáme vajcia, soľ, múku, zamiešame a vytvarujeme cesto.
- 2
Cesto rozvaľkáme, dáme naň najemno nasekanú zeleninu (podľa fantázie) zvinieme, zabalíme do potravinárskej fólie a varíme vo vode pol hodiny.
- 3
Omáčka: smotanu na varenie zavaríme, pridáme soľ, korenie a postrúhaný syr. Nakrájanú roládu prelejeme omáčkou a servírujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu