Zeleninová nátierka

martabj - fotkamartabj, 2. februára 2012

Je to výborná pomazánka. Zobraziť celý popisJe to výborná pomazánka.

20 minút
príprava
75 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg - čerstvá
1 kg stredne veľká
1 kg stredne veľká
1-2 ks
40 dkg čerstvá
2 dkg
8 PL
0,5 dl
2 dl




Postup

  1. 1

    Papriku, paradajky , cibuľu, feferónky a mrkvu pomelieme na mäsovom mlynčeku.

  2. 2

    Pomletú zmes dochutíme soľou ,cukrom ,olejom a octom.

  3. 3

    Všetko spolu zmiešame a varíme 1 hodinu.Potom naložíme do 3dl skiel a varíme ešte 15 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia