tento recept je nenáročný, rýchly a hlavne zdravý :)
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Brokolicu nakrájanú na malé kúsky chvíľu povaríme v slanej vode, aby zmäkla, ale nie úplne.
- 2
Špenát, nakrájaný cesnak a brokolicu premiešame s lyžicou olivového oleja a soľou. Na panvici (najlepšie na teflónovej) podusíme už predvarenú brokolicu, špenátové listy a cesnak. Ak je potreba, tak to trošku podlejeme vodou. Dôležité je, aby sa brokolica nerozvarila. Musí byť udusená tak akurát :)
- 3
Keď sa naša zelená zmes dodusí, servírovať to môžeme prakticky s hocijakou prílohou, ale mne osobne najviac k tomu chutia hrianky s cesnakom a syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Zajtra varim - opat mam zeleninovy den a netusila som co navarim :-)