Zdravé hokkaido rizoto

fitmichaela - fotkafitmichaela, 15. novembra 2015
5-6
porcií

Suroviny

1 ks
300 g
3 strúčiky
1 ks
40 g
400 ml




Postup

  1. 1

    Na olivovom oleji osmažíme cibuľu, keď je skoro hotová pridáme cesnak, orestujeme. Pridáme tekvicu nakrájanú na menšie kocky. Chvíľu podusíme. Podlejeme vývarom, osolíme, okoreníme a pridáme rozmarín podľa chuti. Keď je tekvica polomäkká pridáme ryžu ( treba stále miešať a podlievať vodou aby rizoto neprihorelo).Tesne pred dokončením pridáme maslo, Podávame s nastrúhaným parmezánom.

Diskusia k receptu

katka0212
Toto rizotko milujeme. Na zaver pridame tekvicove jadierka a pokapeme tekvicovym olejom.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia