Foto: iwi
Polievočka je určite zdravá a fitt ☺ Keďže ja nevarím podľa receptov ale podľa chuti a nálady tak aj táto tak vznikla
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravila som si zeleninku očistila ,umyla ☺ (Jednu cviklu odlož bokom)
-
2
Na drobno som si všetkú zeleninu nasekala☺
-
3
Na oleji som orestovala cibuľku len tak jemne . Pridala som mrkvu a petržlen asi minutku restovala s cibuľkou. Na koniec som pridala cviklu všetko spolu podusila cca 5min.za stáleho miešania.
-
4
Jedna cvikla čo som si dala bokom som z nej urobila fresh ☺ nepouzila som nič ako bujon a podobné. Vývar som si urobila s freshu pridala som vodu mušk.oriešok,korenie a soľ.(Kto chce si dochutí magi ja nepoužívam ani soľ keď len málo už aj priateľ sa naučil jesť nesolené popr.málo solené).
- 5
Všetkú zeleninku som zaliala vývarom.Z bodu č.4
- 6
Polievočku rozmixujeme tyčovým mixérom a necháme prevrieť . nakoniec dochutíme podľa seba a pridáme šťavu z limetky . Polievka sa môže podávať s kyslou smotanou ☺ dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 5
Diskusia k receptu