Zbojnícke kurča s klobásou

hyza - fotkahyza, 17. mája 2014
Zbojnícke kurča s klobásou
Foto: hyza

Komerčný recept
NÁŠ TIP: Vyskúšajte HYZA DUO Gril Zbojnícku pikantnú marinádu. V jednom balení nájdete kuracie stehná bez kosti a kože aj klobásu na grilovanie, takže môžete ochutnať oboje.

4
porcie
60 minút
príprava

Suroviny

1 bal.
1 bal.
8 PL
4 PL
4 PL
3 strúčiky pretlačené
1 ČL
1/2 ČL
podľa chuti
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z oleja, kečupu, horčice, cesnaku, papriky, vegety a soli vymiešame pikantnú marinádu. Kuracie stehná umyjeme, osušíme a dáme do marinády.

  2. 2

    Premiešame a necháme pár hodín marinovať. Potom mäso grilujeme na rozpálenom grile na alumíniovej tácke zo všetkých strán. Počas grilovania potierame marinádou.

  3. 3

    Keď je mäso takmer ugrilované, dáme na gril jemne narezané klobásy a spoločne ich dogrilujeme. Podávame s čerstvou zeleninou a chlebom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: