Foto: hyza
Komerčný recept<br> NÁŠ TIP: Vyskúšajte <b>HYZA DUO Gril Zbojnícku pikantnú marinádu.</b> V jednom balení nájdete kuracie stehná bez kosti a kože aj klobásu na grilovanie, takže Zobraziť celý popisKomerčný recept<br> NÁŠ TIP: Vyskúšajte <b>HYZA DUO Gril Zbojnícku pikantnú marinádu.</b> V jednom balení nájdete kuracie stehná bez kosti a kože aj klobásu na grilovanie, takže môžete ochutnať oboje.
porcie
príprava
Postup
-
1
Z oleja, kečupu, horčice, cesnaku, papriky, vegety a soli vymiešame pikantnú marinádu. Kuracie stehná umyjeme, osušíme a dáme do marinády.
- 2
Premiešame a necháme pár hodín marinovať. Potom mäso grilujeme na rozpálenom grile na alumíniovej tácke zo všetkých strán. Počas grilovania potierame marinádou.
- 3
Keď je mäso takmer ugrilované, dáme na gril jemne narezané klobásy a spoločne ich dogrilujeme. Podávame s čerstvou zeleninou a chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu