Zbojnícke kurča s klobásou
Autor receptu: hyza
Komerčný recept<br>
NÁŠ TIP: Vyskúšajte <b>HYZA DUO Gril Zbojnícku pikantnú marinádu.</b> V jednom
balení nájdete kuracie stehná bez kosti a kože aj klobásu na grilovanie, takže môžete
ochutnať oboje.
Postup
- Z oleja, kečupu, horčice, cesnaku, papriky, vegety a soli vymiešame pikantnú marinádu. Kuracie stehná umyjeme, osušíme a dáme do marinády.
- Premiešame a necháme pár hodín marinovať. Potom mäso grilujeme na rozpálenom grile na alumíniovej tácke zo všetkých strán. Počas grilovania potierame marinádou.
- Keď je mäso takmer ugrilované, dáme na gril jemne narezané klobásy a spoločne ich dogrilujeme. Podávame s čerstvou zeleninou a chlebom.