Zbojnícke kurča s klobásou

Autor receptu: hyza

Komerčný recept<br> NÁŠ TIP: Vyskúšajte <b>HYZA DUO Gril Zbojnícku pikantnú marinádu.</b> V jednom balení nájdete kuracie stehná bez kosti a kože aj klobásu na grilovanie, takže môžete ochutnať oboje.

4
porcie
60 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Z oleja, kečupu, horčice, cesnaku, papriky, vegety a soli vymiešame pikantnú marinádu. Kuracie stehná umyjeme, osušíme a dáme do marinády.
  2. Premiešame a necháme pár hodín marinovať. Potom mäso grilujeme na rozpálenom grile na alumíniovej tácke zo všetkých strán. Počas grilovania potierame marinádou.
  3. Keď je mäso takmer ugrilované, dáme na gril jemne narezané klobásy a spoločne ich dogrilujeme. Podávame s čerstvou zeleninou a chlebom.