Zapekané rezne

polovnicka - fotkapolovnicka, 22. februára 2013
50-60 minút
na 200 °C

Suroviny

1 kg
150 g
150 g
4 ks (väčšia)
3 ks
4 ks (väčšie)
3 ks
 na obalenie
trochu
100 g




Postup

  1. 1

    Mäsko si nakrájame na rezníky a po naklepaní ich osolíme, okoreníme a potrieme grilovacím korením. Necháme chvíľu postáť. Potom každý rezník obalíme v struhánke, rukou strúhanku pekne do mäska natlačíme. Po obalení všetkých rezníkov v strúhanke si v miske rozšľaháme vajíčka, trochu ich osolíme a pridáme trochu mlieka. Následne každý rezník namočíme do vajíčka a na rozplánom oleji upečieme z oboch strán. Jenskú misu potrieme olejom a rezníky pekne rozložíme.

  2. 2

    Na každý rezník dáme slaninku.Zakryjeme šunkou. Posypeme nakrájanou cibuľou. a na pásiky pokrájanou paprikou. Na záver pridáme ošúpané a pokrájané paradajky. Pečieme pri teplote 200 stupňov cca 50 - 60 min. Tesne pred záverom pečenia pridáme postrúhaný syr a necháme chvíľu ešte v rúre. HOTOVO!!!

Diskusia k receptu

monika456
to musí byť výborné, ukladám a určite vyskúšam, veľmi sa mi to páči :)
gordonko
už len vzhledovo sa mi to páčilo , pripadá mi to ako obrátené rezne len pred koncom si urobila niečo iné a tosa mi páčí ....ukladám - skúsim
ebaka
tie paradajky to krásne dozdobia a ochutia,super
evanaaa
obrátené rezne, párkrát som robila, ale muž ich nechce, neviem, prečo? A tieto vypadajú dobre, dala by som si.
maruska2
Dnes som ich urobila. Sú super šťavnaté. Paprika, cibuľka, paradajky a slaninka urobili výbornú chuť. Nedávala som šunku. Mňam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia