Foto: janadelfi
Tento recept priniesla moja maminka s ktorou sa teraz na dlhší čas delím o kuchyňu.... Je to veľmi zaujímavé, lebo ja mám kuchyňu len Zobraziť celý popisTento recept priniesla moja maminka s ktorou sa teraz na dlhší čas delím o kuchyňu.... Je to veľmi zaujímavé, lebo ja mám kuchyňu len na varenie, bez možnosti posedávania, sem tam sa šťuchneme zadkami, ale inak supééér.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Mäso (použili sme bravčové karé) si mierne naklepeme a nasolíme.
-
2
Dobre vtlačíme strúhanku a tým mäso ešte pogniavime.
-
3
Obalíme v mierne osolenom vajci a vysmažíme z oboch strán do zlatova.
-
4
Vysmažené rezne vkladáme do pekáča, alebo zapekacej misy a ukladáme ich šikmo cez seba. Pripravíme si nálev, miernym zohriatím, aby maslo pustilo a spojili sa ingrediencie.
-
5
Nálev nalejeme na naukladané rezne, prikryjeme alobalom a vložíme do rúry piecť. Ako prílohu môžme použiť to, čo má každý rád, ryžu, zemiakovú kašu, opekané zemiaky....
Diskusia k receptu