Foto: katarina22
Recept som objavila vo forme videa na sociálnej sieti, už neviem presne, aká stránka to bola, no nápad ma zaujal a preto by som Zobraziť celý popisRecept som objavila vo forme videa na sociálnej sieti, už neviem presne, aká stránka to bola, no nápad ma zaujal a preto by som chcela inšpirovať aj vás. V recepte schválne nemám gramáže, keďže každý si tam toho môže dať koľko chce, išlo mi skôr o to, predstaviť vám tento super nápad.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájam si papriku, ja som zvolila červenú a žltú, aby to bolo pekne farebné. Môžte si však zvoliť aj inú zeleninu.
-
2
Na panvicu som si dala maslo, pridala papriku, po chvíli šunku nakrájanú na malé pásiky.
-
3
Kým sa mi zeleninka opekala, vyrezala som si striedku z chleba.
-
4
Keď už zeleninka so šunkou boli pekne opečené , zhrnula som celú masu na stred.
-
5
Na panvicu som položila kôrku z chleba.
-
6
Zaliala som to rozšľahaným a osoleným vajíčkom.
-
7
Kto má rád, môže si pridať syr ako ja.
-
8
A čo najskôr, kým ešte vajíčko nie je tuhé, treba položiť striedku z chleba na vajíčko , nebojte sa zatlačiť, aby vám vznikol pekne zapečený chlebík.
-
9
Krátko opečieme, obrátime a necháme chvíľočku zapiecť z druhej strany.
-
10
Dúfam, že nápad sa vám bude páčiť a že vás inšpiruje, tak ako inšpiroval mňa , keď som ho videla. Dobrú chuť !
Je vidět, že recepty žijí svým životem, stejně jako vychytávky. Na sociální síti mohou vypadat jako novinka, ale opak je pravdou. Dobré věci přetrvávají. Tvůj recept je bohatější a určo chutnější, než původní studentská verze. Udělám podle tebe a pochutnám si, díky za receptík!