Foto: aszabka
Včera som bola v čínskej reštaurácii a nesmierne som sa objedla (: A keďže mám rada čínske jedlo, pokúsila som sa dnes z toho, Zobraziť celý popisVčera som bola v čínskej reštaurácii a nesmierne som sa objedla (: A keďže mám rada čínske jedlo, pokúsila som sa dnes z toho, čo som mala doma, ukuchtiť čosi podobné..krevety som vynechala a hrášok a kapustu som nahradila cukinou..Pravdepodobne to má k čínskej príprave jedla ďaleko, ale mne to neva, veď nemusím všetko vedieť ((:
porcie
Postup
-
1
Kuracie prsia si nakrájame na tenké rezance, či menšie kúsky. Pripravíme si marinádu a mäsko si necháme v nej cez noc, kto sa ponáhľa, tak aspoň hodinu, dve.
- 2
Nakrájame si mrkvu a cukinu na tenučké prúžky. Na panvici s kvapkou oleja osmahneme najprv kuracie rezance a krátko ich podusíme. 5 minút pred dokončením pridáme mrkvu a cukinu..dodusíme. Uvaríme si ryžu, ako zvykneme, akurát ju dochutíme korením na čínu a štipkou soli a vsypeme ju už uvarenú na panvicu ku mäsku so zeleninou. Rýchlo opečieme. Hotovo, snáď si pochutíte..
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu