Zapekaná kačica

redakcia - fotkaredakcia, 25. januára 2010
6
porcií

Suroviny

1 ks
1 ks
2 ks
3-4 strúčiky




Postup

  1. 1

    Očistenú, rozporciovanú kačicu osolíme a dáme na rozohriatu masť a z obidvoch strán opečieme. V hrnci si na cibuli pripravíme svetlú zápražku, zalejeme studenou vodou a pridáme paradajkový pretlak, nadrobno pokrájaný cesnak, bobkový list, čierne a nové korenie a soľ.

  2. 2

    Zmes povaríme a precedíme na porcie mäsa. Pekáč prikryjeme a dáme dusiť.

  3. 3

    Podávame so zemiakmi alebo dusenou ryžou.

Diskusia k receptu

Vymazať
zsuzsu
fu,veruže ja by som to s kačičkou neurobila,aj ked ich máme dosť...tento recept určite skôr s kuraťom...kačka musí byť pečená,plnená :)) idem jednu vybrať z mrazáku :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia