Zapekaná cuketa
Zapekaná cuketa

Zapekaná cuketa

martin2002 - fotkamartin2002, 30. apríla 2017

Celkom nový a jednoduchý recept. Hodí sa miesto prílohy k mäsu alebo aj len tak, či už so šalátom. Môže byť aj ako rýchla Zobraziť celý popisCelkom nový a jednoduchý recept. Hodí sa miesto prílohy k mäsu alebo aj len tak, či už so šalátom. Môže byť aj ako rýchla večera či obed.

6
porcií
20 minút
príprava
30 minút
na 200 °C

Suroviny

3 ks
trochu
1 ks
3 - 5 strúčikov
kúsok
250 g (0,5% vo vaničke)
podľa potreby
100 g




Postup

  1. 1

    Naprv si cukety umyjeme, rozkrojíme pozdĺž a vydlabeme vnútro.

  2. 2

    Na oleji si opražíme nakrájanú cibuľu na kocky so slaninkou, pridáme nakrájaný cesnak na plátky a vnútro cukiet. Osolíme a pridáme tvaroh, privedieme do varu a vypneme, necháme vychladnúť.

  3. 3

    Touto zmesou naplníme cuketky, posypeme strúhaným syrom a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 °C asi 1/2 hod. Podávame k mäsu alebo samotné.

    Zapekaná cuketa - obrázok 3
  4. 4

    Prípadne mi môžete napísať do komentárov, s čím by ste tieto cukety podávali. Budem sa veľmi tešiť na vaše komentáre:D Ďakujem vám a prajem vám príjemnú Dobrú chuť.:D

Diskusia k receptu

popoluska340
Jednu cuketu mam doma,zajtra este jednu dokupim a budem mat na veceru,len tak ,popripade s cviklovym salatom.Jednoduchy a musi byt aj moc dobry.
evanaaa
Celkom chutná papanica :) Už len to, že ťa to baví, myslím varenie - pekné.......
atulienka
To bude dnes na obed dobrotka. Ako hlavné jedlo v delenej strave. K tomu dobrý šalát, čo najjednoduchší, hoci aj cviklový. Mňňňňááááááááám. Ten tvaroh ma prekvapil a zároveň veľmi potešil. Si šikovný!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia