Zapečené klobásy

redakcia - fotkaredakcia, 24. novembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
250 g
1 ks
4 ks
1 ks
125 ml
100 g




Postup

  1. 1

    Šampiňóny umyjeme a necháme odkvapkať, cibuľu olúpeme a najemno nastrúhame. Paradajky nakrájame na plátky, pekáč vymastíme maslom. Vajcia rozmiešame s karí korením, šľahačkou a polovicou syra.

  2. 2

    Zmiešame s cibuľou, osolíme, okoreníme a vmiešame šampiňóny. Klobásy pozdĺžne rozrežeme, vložíme do pekáča a naplníme.

  3. 3

    Obložíme plátkami paradajok, posypeme syrom a dáme zapiecť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia