Zapečené horčicové karé
Marek Ptačina
šéfkuchár penziónu Rozálka v Pezinku, 12. augusta 2012
šéfkuchár penziónu Rozálka v Pezinku, 12. augusta 2012

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame, vyklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany mäso pomúčime a pomúčenou stranou poukladáme na jemne naolejovaný pekáč.
- 2
Potrieme horčicou, hustejšie poukladáme kolieska cibule, posypeme postrúhaným syrom a zalejeme smotanou.
- 3
Dáme piecť do vyhriatej rúry. Pečieme pri 170 stupňoch 20 minút prikryté alobalom. Alobal odstránime a necháme zapiecť ešte asi 20 minút
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu