Vyprážaný syr
Vyprážaný syr

Vysmážaný syr so šunkou alebo salámou fotorecept

gordonko - fotkagordonko, 2. októbra 2017
Vysmážaný syr so šunkou alebo salámou (fotorecept)
Foto: gordonko

recept starý, osvedčený no predsa moja ,,premiéra,, ...a pretože som výmyselník, skúsil som Zobraziť celý popisrecept starý, osvedčený no predsa moja ,,premiéra,, ...a pretože som výmyselník, skúsil som aj zmenu

30-45 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    prichystané suroviny

    Vysmážaný syr so šunkou alebo salámou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    medzi dva plátky syra dáme plátky šunky

    Vysmážaný syr so šunkou alebo salámou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    podobne som to spravil aj s so salámom Nitranom ..... nakrájal som ho na kúsky, z nich som naukladal medzi dva plátky syra

    Vysmážaný syr so šunkou alebo salámou (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    najskôr obalíme v múke, potom vo vajíčku s mliekom a soľou

    Vysmážaný syr so šunkou alebo salámou (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    potom v strúhanke a

    Vysmážaný syr so šunkou alebo salámou (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    znova to obalíme v mlieku s vajcom a znova do strúhanky

    Vysmážaný syr so šunkou alebo salámou (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    vysmážame na rozpálenom oleji

    Vysmážaný syr so šunkou alebo salámou (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    prílohu nechám na Vás DOBRÚ CHUŤ

    Vysmážaný syr so šunkou alebo salámou (fotorecept) - obrázok 8

Diskusia k receptu

ziegelfeld1968
Po Gordonkovej knedlíkovo-praženicovej patlanine rímska I, nasleduje patlanina rímska II-.A tento kulinársky skvost redakcia zaradila medzi TOP recepty. Medzitým bolo už zaradené aj pečené kura vyšpikované cesnakom. Pusta bola taká aká bola, ale aspoň tie jej recepty mali kuchársku úroveň, na rozdiel od tohto "experimentátora" Na Vareche som v minulosti nachádzal výborné recepty, ale level tejto stránky zjavne upadá, keď redakcia dáva za TOP recepty takéto patlaniny, nejakého pseudokuchára ktorý všeobecne známe jedlá a potraviny tu zmiešava ako maltu na stavbe a prezentuje to ako svoje experimenty. Tento pánko si asi chce užiť svojich pár minút slávy na Vareche svojimi experimentami. Takého pána Klukaodvody si hlboko vážim, pretože jeho recepty majú hlavu a pätu a je vidieť, že tento pán má snahu odovzdať recepty a kuchárske znalosti aj nám kuchárom-amatérom na rozdiel od nejakého pána, ktorý sa tu vnucuje svojimi pseudoreceptami.
redakcia
@Ziegelfeld1968 (3.10.2017 17:52)

Ak by bol tento recept redakciou označený ako TOP, objavil by sa ako úvodný veľký na hlavnej stránke Varecha.sk. Tak tomu v tomto prípade nebolo.
radost
prečo nie..dľa tvojej chuti dobré varenie..
príloha-zemiaky s vajíčkom..??
ktorý syr bol chutnejší::šunkový či nitrový..??
dokážeš variť piecť..hlavne-že máš do roboty chuť..
i na tanieri..
pozdravený buď..:-)
ivan14
Ziegelfeld patrně posnídal ocet a žluč. Doufám, že si z toho Gordonko nic nedělal.

(anebo se v noci Ziegelfield netrefil?) :-)
1x kimlo




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia