Foto: izabella929
Toto jedlo robím veľmi rada, pretože všetky druhy rýb ľúbime a tiež potrebuje minimálny čas na jeho prípravu.
2
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pangasius ponorím do mlieka na 15min.potom ho vysuším papierovou utierkou. Vajíčka rozšlahám a namočím rybku najprv do vajíčok a potom do strúhanky. Na obalovanie už nepoužívam hladkú múku.Jedlo sa mi zdá byť ľahšie straviteľné.Obalené kúsky vyprážam v rozpálenom oleji krátko z oboch strán.Ošúpem si zamiaky, pokrájam na malé kocky a dám variť v osolenej vode asi 20.min.Uvarené zemiaky zlejem.Prihrejem si mlieko a teplým mliekom vyšlahám zemiakovú kašu. Na záver pridám k zemiakom trošku masla, sú lahodnejšie.
vďaka za nápad,za chvílu idem aj robiť rybu.Múku vynechám stejne výrobky len zbytočne vysuší.pá