Vyprážaný pangasius
Autor receptu: izabella929
Toto jedlo robím veľmi rada, pretože všetky druhy rýb ľúbime a tiež potrebuje minimálny
čas na jeho prípravu.
2 porcie |
30 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Pangasius ponorím do mlieka na 15min.potom ho vysuším papierovou utierkou. Vajíčka rozšlahám a namočím rybku najprv do vajíčok a potom do strúhanky. Na obalovanie už nepoužívam hladkú múku.Jedlo sa mi zdá byť ľahšie straviteľné.Obalené kúsky vyprážam v rozpálenom oleji krátko z oboch strán.Ošúpem si zamiaky, pokrájam na malé kocky a dám variť v osolenej vode asi 20.min.Uvarené zemiaky zlejem.Prihrejem si mlieko a teplým mliekom vyšlahám zemiakovú kašu. Na záver pridám k zemiakom trošku masla, sú lahodnejšie.