Foto: avanaka
príprava
Postup
-
1
Očistíme šampiňóny. Odrežeme nožičky a vydlubeme vnútro. Pomáhame si malou lyžičkou. Zatiaľ opražíme cibuľku do zlatista. Pridám mleté mäso a opražím ho. Ja som ho podliala troškou červeného vína. Keď je mäsko upražené, pridám vydlubané zvyšky zo šampiňónov, petržlenovú vňať a všetko ešte chvíľu podusím.
- 2
Samozrejme pridáme koreniny. Každý podľa chuti. Ja som dala aj trošku vegety a jednu PL horčice. Ked je to hotové rozbijem do toho 2 vajcia a urobím akokeby riedku praženicu.
- 3
Vychladnutou zmäsou plním šampiňóny. Obalím ich v trojobale a dám pražiť. Ja som ako prílohu použila uvarené zemiaky a mrkvu, poliate olivovým olejom. Každý samozrejme použije prílohu podľa vlastnej chuti......
- 4
Podobný recept som videla tu ale miesto maska bola použitá šunka, a neboli vyprážané ale zapekané. Nechcela som týmto prebrať niekoho recept.....Skúsila som to len na iný spôsob.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu