Foto: afataga
Zvyčajne sa zvyknú vyprážať bedle, raz sme našli veľa veľkých václaviek, skúsila som vypražiť a vrelo doporučujem, majú oveľa hubovejšiu chuť ako bedle.
30 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Úplne jednoduché: väčšie klobúky václaviek som posolila, obalila v trojobale a pomaly vyprážala na masti. Treba vyprážať naozaj pomaly, aby neboli huby surové. Potom som dala na papierový obrúsok odsať prebytočný tuk.
máš ich chutne nafotené. :-)
v našej rodine zvíťazila nad bedľou muchotrávka červenkastá, je mäsitejšia ako bedľa a momentálne všetci členovia rodiny po jej skonzumovaní žijú... skús a neoľutuješ...dobrú chuť...
@boxik toho roku sme mali dva krat aj bedle, ale toto je lepsie, najskor vyskusaj, ak si neochutnal, tak nemozes vediet