Foto: nadasky
Tento recept je rýchly a chutný. Môžete ho urobiť na obed alebo na večeru. alebo iba ako mňamku!
5
porcií
porcií
5 minút
príprava
príprava
25 minút
na 90 °C
na 90 °C
Postup
-
1
Najprv si umyte pečeň. Nesoľte! Do jednej misky si nasypte hladkú múku, do druhej si rozšľahajte vajíčka - rozšľahajte ich a osoľte a do tretej misky dajte strúhanku. Umytú pečienku postupne obaľujte v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke. Smažte na rozpálenom oleji do zlatista. Podávajte s varenými zemiakmi. Môžete dozdobiť zeleninkou a pridať tatárku.
- 2
Množstvo zemiakov už si uvaríte podľa seba. Po uvarení na nich dajte plátky masla, nech nie sú tak suché. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a ze je skodliva? do urcitej miery ano, lebo ved cez nu prechadzaju vsetky odpadove latky metabolizmu. je len na nas, ako casto a ake mnozstvo zjeme. na druhej strane je aj zdrava kvoli obsahu vitaminov, mineralov a podpore pri anemii. ALE vzdy sa najde niekto, kto na comkolvek zisti, ze je "nezdrave". Nuz, asi by sme nemohli jest, kedy sme vsetko dokladne skumali....