Vyprážané kuracie pečienky

Autor receptu: nadasky

Tento recept je rýchly a chutný. Môžete ho urobiť na obed alebo na večeru. alebo iba ako mňamku!

5
porcií
5 minút
príprava
25 minút
na 90 °C

Suroviny

Postup

  1. Najprv si umyte pečeň. Nesoľte! Do jednej misky si nasypte hladkú múku, do druhej si rozšľahajte vajíčka - rozšľahajte ich a osoľte a do tretej misky dajte strúhanku. Umytú pečienku postupne obaľujte v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke. Smažte na rozpálenom oleji do zlatista. Podávajte s varenými zemiakmi. Môžete dozdobiť zeleninkou a pridať tatárku.
  2. Množstvo zemiakov už si uvaríte podľa seba. Po uvarení na nich dajte plátky masla, nech nie sú tak suché. Dobrú chuť!