Vynikajúci langoš

maminalucia - bez fotkymaminalucia, 9. júla 2014

tak tento recept môžem odporúčat tak skvelé langoše sú....stravníci chválou nebudú šetrit :)

Suroviny

1 kg
1/2 l
1 téglik
1 kocka
2 ks
 na vysmážanie




Postup

  1. 1

    z mlieka kvasníc a trochu cukru spravíme kvások.do väčšieho hrnca dáme múku potom pridáme kvások.,vajíčka, smotanu a soľ, vypracujeme hladké cesto. Zakryjeme igelitom a dáme do chladničky na 1 deň. Ja som cesto robila ráno a už večer som piekla langoše ..upečený langoš potrieme každý kto čo má rád u nás to bo cesnak :)

    Vynikajúci langoš - obrázok 1

Diskusia k receptu

1herecka
jéj,tak takto ich robím aj ja a sú super,najlepšie je keď cesto odleží.V dobre uzatvorenom mikroténovom vrecku vydrží toto cesto aj 2 týždne..
micanela
ach jaj, langos... spomienka na prve zahranicne dovolenky s rodicmi ... langos so syrom v Budapesti
ivav
@Maminalucia , ďakujem,
vyzerá výborne, aj mne si pripomenula detstvo a dovolenky v Maďarsku - Miskolc, Eger, Debrecen... kúpaliská, zábavný park,zmrlinu, somlói...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia