Výborné špagety fotorecept
Foto: sonulienka
Skúste tieto špagety, sú výborné, teda aspoň nám chutili.
príprava
tepelná úprava
Suroviny
300 g |
|
|
|
250 g |
|
1 stredne veľký ks |
|
3 krabičky |
|
podľa chuti (na strúhanie) |
|
250 ml |
|
podľa chuti |
|
(na posypanie) |
|
|
|
|
|
3 - 4 strúčiky |
|
Postup
-
1
Tu sú suroviny.
-
2
Pór som si pokrájala na mesiačiky dala podusiť na troche oleja, pridala nakrájané šampiňóny a cesnak. Cesnak som pridala celý, len som ho očistila. Nenakrájala, ani nepretlačila som ho.
-
3
Ďalej som pridala nakrájanú cuketu.
-
4
Na koniec mrazený hrášok, nasolila pridala trocha korenia a nechala ešte trochu, ale ozaj už len trochu podusiť, aby sa hrášok zohrial.
-
5
V ďalšej panvici som si rozpustila nakrájaný Encián, nastrúhaný syr, zaliala smotanou a nechala prevariť. Toto som žiaľ nestihla fotiť. Špagety som uvarila podľa návodu a šampiňóvo - cuketovú a syrovú omáčku som spolu zmiešala so špagetami a hotovo. Navrch som ešte nastrúhala syr a posypala pažítkou. Skratka rýchle a výborné špagety aj bez mäsa.
-
6
Dobre sme si pochutnali odporúčam.
Na ktoru onu tam mas dva druhy syra?! Ved Pecorino alebo Parmazan ...Ci?
A ked das sampinony tak naco cuketa?! A este aj hrasok ... ! Ako to potom chuti? Ha?
No .. tak ci tak Ta pozdravujem.
Naliat na všetky špagety alebo každý sám na tanieri?