Foto: slavkabis
Tento recept mi dala moja švagriná a vždy keď máme chuť na rebierka, pácujeme a pečieme len týmto spôsobom
1/2 minút
príprava
príprava
2,5 minút
na 100-150 °C
na 100-150 °C
Postup
-
1
Ingrediencie zmiešame a potierame mäsko.
- 2
Necháme marinovať aspoň 3 hodiny.
- 3
Pečieme v rúre na 100 stupňov (max. 150 stupňov), pokiaľ mäsko nie je mäkké, čo trvá aj dve a pol hodiny ale výsledok stojí za to. Mne sa osvedčilo piecť v jenskom skle. Pred dopečením môžeme pridať na teplote rúry, aby mäsko dostalo chrumkavú kôrku. Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu