Tento recept pochádza z Madarska,je starý,ale výborný.Používa sa ako príloha k jedlu,alebo ako prísada do jedál.Niečo ako kečup,alebo horčica.Je to pikantná nátierka,ale pre deti Zobraziť celý popisTento recept pochádza z Madarska,je starý,ale výborný.Používa sa ako príloha k jedlu,alebo ako prísada do jedál.Niečo ako kečup,alebo horčica.Je to pikantná nátierka,ale pre deti sa môže urobiť bez feferonniek.
Postup
-
1
Najprv pomelieme paradajky,dáme ichna pol hodiny variť.Potom do nich pridáme pomletu kapiu s cesnakom a feferonkami a ostatné prísady.Všetko spolu varíme až do zhustnutia,približne 1 hodinu.Trošku necháme prechladnúť,nemusí byť studené,rozmixujeme a dáme do fliaš.Sterelizujeme asi 2 minúty.
Diskusia k receptu