Foto: mojack
...môže byt´aj názov receptu, vymyslela a uvarila som to včera.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nie je toho veľa ale aj z mála je niekedy ...
-
2
Na dno hrnca /je aj na pečenie aj varenie/ naukladám plátky slaniny, plátky krkovičky, kuracie plátky / boli naložené len v oleji s vegetou / , prúžky kápie, 3 vajíčka celé,
-
3
zasypem strúhaným syrom a pažitkou
-
4
a postup znova opakujem.
-
5
Ako posledná vrstva : vlastne čo mi ostalo z mäsa :-))) slaninka, krkovička, kurac.prsia Dcérka darovala z balíčka posledné 2 plátky syra --šup ho tam
-
6
a už je zakryté a varím /pečiem/ 30 minut,
-
7
ano varím...po 30 min. nechám to v hrnci trochu vychladit a štavu opatrne vylejem.Tá sa trochu zahusti a poleje mäso.
-
8
Hotovo..
-
9
Mäso som vybrala ale až ked´ bolo studené a rozrezala napolovicu, na obed boli trojuholníky s prílohou.
-
10
Takto je nakrájané na studeno spolu s rohlikovým knedlíkom.
Śtavička je pri teplom chode .. ten môj mobil to nestihol
varecha.pravda.sk/recepty/rohlikova-knedla/11462-pouzi.ht...
nevadí ale ako teple s prílohou je to dobré.A ked si dam k tomu bagetu,rohlik ,žemlu tak je to na studeno mňamky.