Všetko v jednom hrnci...u nás v Tatrách

Autor receptu: mojack

...môže byt´aj názov receptu, vymyslela a uvarila som to včera.

20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Nie je toho veľa ale aj z mála je niekedy ...
  2. Na dno hrnca /je aj na pečenie aj varenie/ naukladám plátky slaniny, plátky krkovičky, kuracie plátky / boli naložené len v oleji s vegetou / , prúžky kápie, 3 vajíčka celé,
  3. zasypem strúhaným syrom a pažitkou
  4. a postup znova opakujem.
  5. Ako posledná vrstva : vlastne čo mi ostalo z mäsa :-))) slaninka, krkovička, kurac.prsia Dcérka darovala z balíčka posledné 2 plátky syra --šup ho tam
  6. a už je zakryté a varím /pečiem/ 30 minut,
  7. ano varím...po 30 min. nechám to v hrnci trochu vychladit a štavu opatrne vylejem.Tá sa trochu zahusti a poleje mäso.
  8. Hotovo..
  9. Mäso som vybrala ale až ked´ bolo studené a rozrezala napolovicu, na obed boli trojuholníky s prílohou.
  10. Takto je nakrájané na studeno spolu s rohlikovým knedlíkom.