Všetko v jednom hrnci...u nás v Tatrách
Autor receptu: mojack
...môže byt´aj názov receptu, vymyslela a uvarila som to včera.
20 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Nie je toho veľa ale aj z mála je niekedy ...
- Na dno hrnca /je aj na pečenie aj varenie/ naukladám plátky slaniny, plátky krkovičky, kuracie plátky / boli naložené len v oleji s vegetou / , prúžky kápie,
3 vajíčka celé,
- zasypem strúhaným syrom a pažitkou
- a postup znova opakujem.
- Ako posledná vrstva : vlastne čo mi ostalo z mäsa :-))) slaninka, krkovička, kurac.prsia
Dcérka darovala z balíčka posledné 2 plátky syra --šup ho tam
- a už je zakryté a varím /pečiem/ 30 minut,
- ano varím...po 30 min. nechám to v hrnci trochu vychladit a štavu opatrne vylejem.Tá sa trochu zahusti a poleje mäso.
- Hotovo..
- Mäso som vybrala ale až ked´ bolo studené a rozrezala napolovicu, na obed boli trojuholníky s prílohou.
- Takto je nakrájané na studeno spolu s rohlikovým knedlíkom.