Foto: jody
Zasa karfiol, tentoraz v polievke... v trochu zvláštnej kombinácii, ale chuťovo je to bomba! :-)
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky a karfiol nakrájame na menšie kúsky.
-
2
V hrnci zalejeme studenou vodou, posolíme, pridáme zelerovú vňať a dáme variť až do mäkka.
-
3
Do iného receptu som potrebovala vyškvarenú slaninu, ale masť z nej nie. A na tej masti som potom spravila paprikovú zásmažku.
-
4
A šup s ňou do polievky. Pridáme ešte za hrsť zelerovej vňate a prevaríme.
-
5
Nakoniec pridáme do polievky popučený cesnak rozmiešaný v troške oleja a vypneme.
-
6
Baštíme, koľko žalúdok ráči. Dobrú chuť!
Diskusia k receptu