Foto: jody
Pôvodný (česko)slovenský fastfood, na výlety, na cesty, na túry, či obedy v prírode a nielen vtedy, keď Vás prepadne vlčí hlad... :-)
15 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso, ja som použila krkovičku, nakrájame na rezne. A hoci obvykle mäso nevyklepávam, rezne sa hold musia, takže ich trochu pootĺkame, mysliac pri tom napríklad na nepríjemného šéfa...
-
2
Ochutíme soľou a korením, obalíme v trojobale (dva razy obaľované sú trikrát lepšie) a vypražíme v horúcom tuku. A buď baštíme na obed so zemiakovým šalátom, ...
-
3
... alebo tie rezne nasúkame medzi chleby, pribalíme zopár kyslých uhoriek a hor sa do lesa! Prajem príjemný výlet a dobrú chuť! :-)
A na cestu, blízku či ďalekú, nič lepšie ako rezeň s chlebom nepoznám. Kedysi som sa na výlety tešila hlavne kvôli tomu rezňu, to ostatné bolo až na druhom mieste, hahaha....