Foto: bobotka
Recept na medovníkove cesto je ako na moju chalupku, alebo adventný veniec, len ešte budete potrebovať tvrdé Bonpari na výplň. Ozdoba do okna alebo na Zobraziť celý popisRecept na medovníkove cesto je ako na moju chalupku, alebo adventný veniec, len ešte budete potrebovať tvrdé Bonpari na výplň. Ozdoba do okna alebo na stromček parádna :)
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Suroviny na cesto spracujeme, vykrajujeme tvary do ktorých vykrojíme menšie otvory.Stačí robiť z polovičnej dávky, je toho dosť.Dáme piecť.Asi 5 minút pred dopečením naukladáme do otvorov v medovníkoch kúsky bonparov/ do malých otvorov som dávala 1/4 bonparu/.
- 2
Chvíľku zapečieme, kým sa nám bonpari neroztopia.Vyberieme a necháme na plechu, na papieri vychladnúť.Potom sa nám dajú pekne zlupnúť z papiera.
- 3
Dozdobíme bielkovou polevou. Ja som už dnes nestihla, dozdobím až tesne pred Vianocami :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ale kedze rada skusam vsetko nove, vyskusala som a podelila som sa o vysledok.
Uz som ich stihla aj ozdobit a tesim sa ake budu na stromceku :)
, super ukladám.... :))
helca...ano, aj ja som to videla :)