Postup
-
1
Vymiešame žĺtky s práškovým cukrom, postupne pridávame hl. múku + pr. do pečiva, sneh z bilekov, vodu a olej. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme.
- 2
Na vychladnuté cesto nalejeme želatínu z 1 l džusu a 2 ks Zlatých klasov.
- 3
Po vychladnutí a zatuhnutí želatiny na jej povrch dáme vyšlahanú šlahačku s 2 stužovačmi.
- 4
Na šlahačku poukladáme dlhé piškóty namočené v zvyšnom džuse. Uložíme stuhnúť do chladničky. Krájame podla dlhých piškót na úhľadné rezy veľkosti dlhej piškóty
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
takto vyzerajú, pre info...