Viedenské rezy

Viedenské rezy
Foto: monnr
monnrMonnr, 36 ročná žena, Nitra, recept pridala: 19. októbra 2009 19:07Ďalšie jej recepty

Suroviny

10
porcií
45
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

cesto: vajcia,cukor a vanilku zmiešame,pridáme olej,mlieko,múku a pdp došlaháme,cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech,pečie sa asi 20min,treba sledovať aby nám piškóta neprihorela,poprípade pichneme do nej špáratko a ked na nom nezostane cesto je upečená.

2

Krém: Do hrnca si vylejeme 3/4l džúsu a v ostatnom zmiešame zlaté klasy a vlejeme do džúsu. Pridáme cukor (6PL) a uvaríme puding,ktorý za občasného miešania vychladíme. Vylejeme na vychladnutú piškotu.Dáme zachladiť.

3

Vyšlaháme si šlahačku,najlepšie práškovú a rozotrieme na puding. Džús si zmiešame z rumom a namáčame piškóty,ukladáme na šlahačku,pofŕkame čokoládou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • lutricia146, 30. augusta 2012 o 13:33
    výborný koláčik, svieži, ľahký a veeľmi chutný :)


  • gabi58, 7. januára 2013 o 08:28
    Fantastický koláč, nie je moc sladky a je osviežujúci.


  • johaninka, 12. septembra 2013 o 19:26
    jej práve ho hľadám, chcem ho robiť ďakujem za receptík :) dávam do kuchárky



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Modranské rakvičky
Nebojte sa, nepôjdeme na kar. „Po rozum“ pôjdeme do kuchyne Aničky Horáčkovej do Sudoměříc.

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist