Viedenské rezy

Viedenské rezy
Foto: monnr
monnrMonnr, recept pridal: 19. októbra 2009 19:07Ďalšie jeho recepty

Suroviny

10
porcií
45
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

cesto: vajcia,cukor a vanilku zmiešame,pridáme olej,mlieko,múku a pdp došlaháme,cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech,pečie sa asi 20min,treba sledovať aby nám piškóta neprihorela,poprípade pichneme do nej špáratko a ked na nom nezostane cesto je upečená.

2

Krém: Do hrnca si vylejeme 3/4l džúsu a v ostatnom zmiešame zlaté klasy a vlejeme do džúsu. Pridáme cukor (6PL) a uvaríme puding,ktorý za občasného miešania vychladíme. Vylejeme na vychladnutú piškotu.Dáme zachladiť.

3

Vyšlaháme si šlahačku,najlepšie práškovú a rozotrieme na puding. Džús si zmiešame z rumom a namáčame piškóty,ukladáme na šlahačku,pofŕkame čokoládou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (3,5 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • lutricia146, 30. augusta 2012 o 13:33
    výborný koláčik, svieži, ľahký a veeľmi chutný :)


  • gabi58, 7. januára 2013 o 08:28
    Fantastický koláč, nie je moc sladky a je osviežujúci.


  • johaninka, 12. septembra 2013 o 19:26
    jej práve ho hľadám, chcem ho robiť ďakujem za receptík :) dávam do kuchárky



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist