Viedenské rezy

Viedenské rezy
Foto: monnr
monnrMonnr, recept pridal: 19. októbra 2009 19:07Ďalšie jeho recepty

Suroviny

10
porcií
45
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

cesto: vajcia,cukor a vanilku zmiešame,pridáme olej,mlieko,múku a pdp došlaháme,cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech,pečie sa asi 20min,treba sledovať aby nám piškóta neprihorela,poprípade pichneme do nej špáratko a ked na nom nezostane cesto je upečená.

2

Krém: Do hrnca si vylejeme 3/4l džúsu a v ostatnom zmiešame zlaté klasy a vlejeme do džúsu. Pridáme cukor (6PL) a uvaríme puding,ktorý za občasného miešania vychladíme. Vylejeme na vychladnutú piškotu.Dáme zachladiť.

3

Vyšlaháme si šlahačku,najlepšie práškovú a rozotrieme na puding. Džús si zmiešame z rumom a namáčame piškóty,ukladáme na šlahačku,pofŕkame čokoládou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (3,5 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • lutricia146, 30. augusta 2012 o 13:33
    výborný koláčik, svieži, ľahký a veeľmi chutný :)


  • gabi58, 7. januára 2013 o 08:28
    Fantastický koláč, nie je moc sladky a je osviežujúci.


  • johaninka, 12. septembra 2013 o 19:26
    jej práve ho hľadám, chcem ho robiť ďakujem za receptík :) dávam do kuchárky



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist