Viedenské rezy

Viedenské rezy
Foto: monnr
monnrMonnr, 36 ročná žena, Nitra, recept pridala: 19. októbra 2009 19:07Ďalšie jej recepty

Suroviny

10
porcií
45
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

cesto: vajcia,cukor a vanilku zmiešame,pridáme olej,mlieko,múku a pdp došlaháme,cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech,pečie sa asi 20min,treba sledovať aby nám piškóta neprihorela,poprípade pichneme do nej špáratko a ked na nom nezostane cesto je upečená.

2

Krém: Do hrnca si vylejeme 3/4l džúsu a v ostatnom zmiešame zlaté klasy a vlejeme do džúsu. Pridáme cukor (6PL) a uvaríme puding,ktorý za občasného miešania vychladíme. Vylejeme na vychladnutú piškotu.Dáme zachladiť.

3

Vyšlaháme si šlahačku,najlepšie práškovú a rozotrieme na puding. Džús si zmiešame z rumom a namáčame piškóty,ukladáme na šlahačku,pofŕkame čokoládou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • lutricia146, 30. augusta 2012 o 13:33
    výborný koláčik, svieži, ľahký a veeľmi chutný :)


  • gabi58, 7. januára 2013 o 08:28
    Fantastický koláč, nie je moc sladky a je osviežujúci.


  • johaninka, 12. septembra 2013 o 19:26
    jej práve ho hľadám, chcem ho robiť ďakujem za receptík :) dávam do kuchárky



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.

Zmrzlinový pohár nie je len zmrzlina v pohári
Hýriaci farbami v parádnom sklenenom objatí: zopár kopčekov zmrzliny ozdobených šľahačkou, polevou a na vrchu korunovaný čerešničkou. V cukrárni mu nikto neodolá a pozná ho každé dieťa: zmrzlinový pohár.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 35/2015: Liptovská kuchyňa Liptovská kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 28. augusta v denníku Pravda.


TOPlist